ТРАДИЦИЈА КВАЛИТЕТА

Бели Бор д.о.о.

Основна делатност компаније "Бели бор" је производња, малопродаја и велепродаја квалитетних производа од пуног дрвета: израда дрвене столарије (собна врата, прозори са капцима).

Израда намештаја по мери од плочастих материјала и масива (ормари, кухињски елементи, спаваће и дечије собе, столови и столице, брачни и дечији кревети).

ПРОИЗВОДИ
СТОЛИЦЕ

stolica

СТОЛОВИ

stolica

ПРОЗОРИ И ВРАТА

stolica

ЗАШТО БЕЛИ БОР?

ТРАДИЦИЈА

Три генерације вредног и преданог рада на пољу обраде дрвета сврставају компанију у једне од најискуснијих у овом индустријском пољу на нашим просторима. Циљ компаније, у последњих четврт века постојања, је да клијентима пружимо најквалитететнији производ по најприступачнијим ценама.

КВАЛИТЕТ

Квалитетна организација процеса одабира и обраде материјала и широко схватање потреба клијената који препознају наш квалитет и озбиљност у сарадњи и спремност да свакоме изађемо у сусрет не би ли продужили и учврстили своју традицију квалитета.

ПОУЗДАНОСТ

Константно унапређивање механизације производног процеса, иако важно, није једини начин на који одржавамо и константно повећавамо свој квалитет. Велика пажња је усмерена на сталну едукацију наших радника корз целу компанију и увођење нових процеса управљања људским ресурсима.

planiranje

Планирање

Стална испитивања тржишта и комуникација са сарадницима омогућавају нам да унапред испланираном производњом и распоредом ресурса одржавамо конкурентне цене на тржишту.

proizvodnja

Производња

Све технологије потребне за израду наших производа налазе се на локалитету компаније. Делимично традициналне и најсавременије технологије раме уз раме обезбеђују испробани квалитет који гарантује дуговечност производа.

maloprodaja

Малопродаја

Производе компаније Бели Бор можете пронаћи у нашим малопродајним објектима, као и у објектима наших сарадника широм Србије.

veleprodaja

Велепродаја

Сви производи су доступни и кроз наш систем велепродаје. Наш тим продаје је увек спреман да са Вама ступи у контакт и оствари дуготрајну и професионалну пословну сарадњу.

УВЕК СМО ТУ ЗА ВАС!

За сва Ваша питања у вези наших производа или начина на који можете доћи до њих доћи, наш тим ће Вам са задовољством дати све потребне информације.


КОНТАКТ